AANKOMENDE EVENEMENTEN
TINO // MARTIN
Woensdag 11 juli, Teatro Marbella

Supporting Act.
DJ After Party met Vinny James
In 2013 tekende Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer 'Doe wat je wil'. In 2014 brengt hij 3 singles uit: 'De gevierde man,' Mijn vriend 'en' Jij liet me vallen '. In oktober 2015 gaf hij 2 uitverkochte concerten in Amstelveen en zijn eerste album 'Jij liet me vallen' werd uitgebracht. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Met 400 uitvoeringen noemt hij zichzelf de meest geboekte artiest uit 2015.

Begin 2016 ontving hij een Edison voor zijn album 'Jij liet me vallen'. In mei 2016 trad hij op in de HMH en de single 'Later als ik groter ben' werd uitgebracht. Op 10 juni 2017 bevond Tino Martin zich in een uitverkocht Ziggo Dome-stadion voor 17.000 fans. Zijn tweede studio-album 'Hoe ik het zie' is nu een feit en bevat de singles 'Laat me leven', 'Zit bij me' dat meteen nummer 1 werd '. Het concert van mijn dromen XL (Live in de Ziggo Dome Indoor Arena) werd eind oktober 2017 uitgebracht.

In januari 2018 geeft Tino een concert in de Ziggo Dome naast 2 uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en het AFAs Circustheater! We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een geweldig concert zal zijn in "Teatro" in Marbella op 25 april 2018. .

Aanvang 21.00 uur Optreden Tino Martin 23.00 hours
Tijdens deze spectaculaire avond, die tot 04.00 uur zal duren, kunt u ook genieten van een geweldige live supporting act en een afterparty met DJ Vinny James.

TICKETS

via onderstaande link:


VIP PACKAGES
Party in stijl en boek een van onze VIP tafels. Voor informatie en boekingen: info@solmusicevents.com
ANDRÉ HAZES
Woensdag 25 juli, Nikki Beach Privé, Marbella

Supported by Joel Borelli
DJ Vinny James
Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Met een gouden tweede album op zijn naam, een derde op komst en de zoveelste dikke hit met een voor het eerst geheel zelfgeschreven nummer dat zijn motto perfect weergeeft: Ik Haal Alles Uit Het Leven. André Hazes – geen ‘Dré’, ‘Dreetje’ of ‘Junior’ meer, alsjeblieft – wist al vroeg dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden.

Geen reden voor valse bescheidenheid: hij sleepte maar liefst vier prijzen weg bij de Buma Awards, kreeg een Edison in de categorie Volksmuziek en ontving de 100%NL Publieksprijs. Het album Leef werd goud, de single zelfs platina.

Afgelopen januari was het tijd voor een nieuw hoogtepunt: twee concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. Inmiddels is hij bezig met zijn derde album. Leef, het vorige, was ‘heel persoonlijk’. Daarmee heeft hij met zijn team het Hazes 2.0-geluid bepaald, om nu op voort te kunnen borduren. Inspiratie haalt hij overal vandaan. Het leven, vooral. Ik Haal Alles Uit Het Leven geeft weer hoe hij in het leven staat.

Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. André’s optredens zijn nu fifty-fifty: ongeveer half eigen nummers en half die van zijn vader. Omdat hij nog niet genoeg nummers heeft om een eigen concert te vullen, maar ook omdat hij de nummers van pa graag ten gehore brengt. “Ik heb de naam, de stem en ik merk dat mensen het leuk vinden. Tegelijk is het machtig om te zien dat míjn liedjes nu ook mensen raken.” Hoewel zijn muziek bewust een eigen identiteit heeft, blijft die ouwe wel degelijk belangrijk, zegt André eerlijk.

Ik wil dat mensen zeggen: ‘Tering, wat staat die jongen op een podium!’.” Wie er in de zaal staan, maakt hem niet uit. “Ik trek van alles: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen.”JOEL BORELLI

Een weergaloze live performance vol passie en muziekale kwaliteit!

Z´n performance begint rustig en ´volgens het boekje, maar het ware talent blijft niet lang verborgen. De madness kicks in! Complete Borelli Chaos, dat is waar ras entertainer/zanger/pianist Joel Borelli voor staat. De man die ooit samen met Roel van Velzen furore maakte bij Crazy Pianos is in 2018 niet meer te stoppen. Met zijn prachtige stem en energieke sound zet hij werkelijk iedere plek op z´n kop. Samen met de Royals of Party reist hij door binnen en buitenland met deze unieke act. Niets is te gek! Van Nederlandstalig tot Pavarotti, van Dance tot Hip Hop.

Een exclusieve avond vol entertainment tot 02.00 uur met optredens van:
Andre Hazes
Joel Borelli
DJ Vinny James

Woensdag 25 juli
Nikki Beach Prive, Marbella
Aanvang 20.30 uur

TICKETS

€ 165,- inclusief 2 uur open bar van 21.00 tot 23.00 uur
(witte/rode wijn, bier, frisdranken en gedistilleerd)


Kaartverkoop via onderstaande link:


VIP PACKAGES
Party in stijl en boek een van onze VIP tafels. Voor informatie en boekingen: info@solmusicevents.com
GLENNIS GRACE
Woensdag 2 mei, Teatro Marbella

Supported by New Timeless
DJ After Party met Vinny James
Glennis Grace, is al jaren een van de beste zangers in Nederland. Haar carrière begon al vroeg in haar leven toen ze een toneel had als elfjarige met niemand minder dan Julio Iglesias. In 2011 werd de carrière van Glennis Grace verder uitgebreid toen ze deelnam aan het tv-programma 'De beste zangers van Nederland'. Met haar vertolking van Volumia's 'Afscheid' won ze uiteindelijk het Nederlandse publiek en scoorde ze nummer 1 binnen een week.

Glennis Grace neemt het duet 'Wil je niet nog 1 nacht' op met Edwin Evers voor een goed doel dat kindermishandeling bestrijdt. Het lied wordt bekroond met een gouden plaat en alle inkomsten zijn gedoneerd aan het goede doel.

Sinds 2014 maakt Glennis deel uit van de populaire groep de "Ladies of Soul", bestaande uit de beroemde toonaangevende vrouwelijke zangeressen in de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer.

In april 2017 ging Glennis Grace haar cover van 'Run to You' viral na een repost van Nikki Minaj, ging het heel snel. Ze ontving veel fans over de hele wereld en ontving complimenten van collega-artiesten zoals Jennifer Hudson, Tyler Perry, Brandy en Bebe Winans. Met een nieuw team is 'Glennis Grace' nu aan het schrijven en werken aan nieuwe nummers die ze niet kan wachten om te delen met de wereld.

NEW TIMELESS

Een dynamische performance van internationale allure waarbij u meegenomen wordt naar de 70’s, 80’s en the best of Motown. Dat is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast maken.

100 % Glitter, Glamour and Groove! De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden. Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten.

Halverwege 2017 kwam het duo met de single 'Ik draai er niet omheen' en op 1 februari 2018 is hun nieuwe single, 'Zo'n mooie vrouw' uitgebracht. Het motto van New Timeless: "Let the boogie set you free".

Aanvang 21.00 uur
New Timeless 22.00 uur
Glennis Grace 23.00 uur
After party met DJ Vinny James tot 04.00 uur


TICKETS

Reguliere tickets beneden
VIP tickets boven (staand)
VIP PACKAGES
Party in stijl en boek een van onze VIP tafels. Voor informatie en boekingen: info@solmusicevents.com

info@solmusicevents.com
Volg onsENGLISH
STARTPAGINA
OVER ONS
EVENEMENTEN
CONTACT