EERDERE EVENEMENTEN
TINO // MARTIN
Woensdag 11 juli, Teatro Marbella

Supporting Act.
DJ After Party met Vinny James
In 2013 tekende Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer 'Doe wat je wil'. In 2014 brengt hij 3 singles uit: 'De gevierde man,' Mijn vriend 'en' Jij liet me vallen '. In oktober 2015 gaf hij 2 uitverkochte concerten in Amstelveen en zijn eerste album 'Jij liet me vallen' werd uitgebracht. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Met 400 uitvoeringen noemt hij zichzelf de meest geboekte artiest uit 2015.

Begin 2016 ontving hij een Edison voor zijn album 'Jij liet me vallen'. In mei 2016 trad hij op in de HMH en de single 'Later als ik groter ben' werd uitgebracht. Op 10 juni 2017 bevond Tino Martin zich in een uitverkocht Ziggo Dome-stadion voor 17.000 fans. Zijn tweede studio-album 'Hoe ik het zie' is nu een feit en bevat de singles 'Laat me leven', 'Zit bij me' dat meteen nummer 1 werd '. Het concert van mijn dromen XL (Live in de Ziggo Dome Indoor Arena) werd eind oktober 2017 uitgebracht.

In januari 2018 geeft Tino een concert in de Ziggo Dome naast 2 uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en het AFAs Circustheater! We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een geweldig concert zal zijn in "Teatro" in Marbella op 25 april 2018. .

Aanvang 21.00 uur tot 04.00 uur zal duren, kunt u ook genieten van een geweldige live supporting act en een afterparty met DJ Vinny James.

TINO // MARTIN
Woensdag 25 juli, Nikki Beach Privé, Marbella

Supporting Act Joel Borelli
DJ After Party met Vinny James
JOEL BORELLI

Een weergaloze live performance vol passie en muziekale kwaliteit!

Z´n performance begint rustig en ´volgens het boekje, maar het ware talent blijft niet lang verborgen. De madness kicks in! Complete Borelli Chaos, dat is waar ras entertainer/zanger/pianist Joel Borelli voor staat. De man die ooit samen met Roel van Velzen furore maakte bij Crazy Pianos is in 2018 niet meer te stoppen. Met zijn prachtige stem en energieke sound zet hij werkelijk iedere plek op z´n kop. Samen met de Royals of Party reist hij door binnen en buitenland met deze unieke act. Niets is te gek! Van Nederlandstalig tot Pavarotti, van Dance tot Hip Hop.

Aanvang 20.30 uur tot 02.00 uur zal duren, kunt u ook genieten van een geweldige live supporting act en een afterparty met DJ Vinny James.
GLENNIS GRACE
Woensdag 2 mei, Teatro Marbella

Supported by New Timeless
DJ After Party met Vinny James
Glennis Grace, is al jaren een van de beste zangers in Nederland. Haar carrière begon al vroeg in haar leven toen ze een toneel had als elfjarige met niemand minder dan Julio Iglesias. In 2011 werd de carrière van Glennis Grace verder uitgebreid toen ze deelnam aan het tv-programma 'De beste zangers van Nederland'. Met haar vertolking van Volumia's 'Afscheid' won ze uiteindelijk het Nederlandse publiek en scoorde ze nummer 1 binnen een week.

Glennis Grace neemt het duet 'Wil je niet nog 1 nacht' op met Edwin Evers voor een goed doel dat kindermishandeling bestrijdt. Het lied wordt bekroond met een gouden plaat en alle inkomsten zijn gedoneerd aan het goede doel.

Sinds 2014 maakt Glennis deel uit van de populaire groep de "Ladies of Soul", bestaande uit de beroemde toonaangevende vrouwelijke zangeressen in de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer.

In april 2017 ging Glennis Grace haar cover van 'Run to You' viral na een repost van Nikki Minaj, ging het heel snel. Ze ontving veel fans over de hele wereld en ontving complimenten van collega-artiesten zoals Jennifer Hudson, Tyler Perry, Brandy en Bebe Winans. Met een nieuw team is 'Glennis Grace' nu aan het schrijven en werken aan nieuwe nummers die ze niet kan wachten om te delen met de wereld.

NEW TIMELESS

Een dynamische performance van internationale allure waarbij u meegenomen wordt naar de 70’s, 80’s en the best of Motown. Dat is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast maken.

100 % Glitter, Glamour and Groove! De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden. Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten.

Halverwege 2017 kwam het duo met de single 'Ik draai er niet omheen' en op 1 februari 2018 is hun nieuwe single, 'Zo'n mooie vrouw' uitgebracht. Het motto van New Timeless: "Let the boogie set you free".

Aanvang 21.00 uur
New Timeless 22.00 uur
Glennis Grace 23.00 uur
After party met DJ Vinny James tot 04.00 uur


TICKETS

Reguliere tickets beneden
VIP tickets boven (staand)
VIP PACKAGES
Party in stijl en boek een van onze VIP tafels. Voor informatie en boekingen: info@solmusicevents.com

info@solmusicevents.com
Volg onsENGLISH
STARTPAGINA
OVER ONS
EVENEMENTEN
GALLERY
CONTACT